Hoidan yritysasiakkaiden vakuutusasiat kokonaisvaltaisesti

Vakuutusten kilpailuttaminen ja riskienhallinta Muuramesta

Vakuutusmeklarin tarkoituksena on auttaa yritysasiakkaitaan tehokkaassa vakuutusasioiden hoitamisessa. Palvelen asiakkaitani vankalla kokemuksella koko Suomen alueella. Kysy lisää!

Mikä on vakuutusmeklari?

Vakuutusmeklarin vaativa ammatti edellyttää vakuutusmeklaritutkintoa ja rekisteröitymistä vakuutusmeklariksi. Rekisteröinnin voi tarkistaa osoitteesta www.finanssivalvonta.fi. Finanssivalvonta myös valvoo vakuutusmeklareiden toimintaa. Vakuutusmeklari ei myy vakuutuksia, vaan toimii asiakkaan eduksi vakuutusten ammattiostajana.

Mitä vakuutusmeklarin työhön kuuluu?

Yritysten vakuutusten kilpailuttaminen

Vakuutusmeklari hankkii asiakkaan nykyisestä vakuutusyhtiöstä tiedot voimassa olevista vakuutuksista. Asiakkaan tehtäväksi jää antaa meklarilleen riittävät ja oikeat tiedot vakuutusten hankkimista varten. Tämän jälkeen vakuutusmeklari pystyy kilpailuttamaan vakuutukset ja tekemään puolueettoman analyysin asiakkaalle edullisimmasta vakuutusratkaisusta.

Kokonaisvaltainen vakuutusten hoito

Jos annat vakuutukset kokonaisvaltaisesti hoidettavakseni, annan asiakkailleni neuvoja vakuutusasioiden oikeanlaiseen hoitamiseen. Käyn asiakkaideni kanssa läpi vahinkoriskejä, vakuutusvaihtoehtoja ja suojelutoimenpiteitä. Hoidan tarvittavat muutokset vakuutuksiin asiakkaan puolesta. Saat yhden yhteyden kautta kaikkien vakuutusyhtiöiden tarjonnan käyttöösi!

Riskienhallintapalvelut

Riskienhallintapalvelussa tunnistetaan vakuuttamiskelpoiset riskit ja niiden merkitys asiakkaan toimintaan. Tämän selvityksen perusteella voidaan valita asiakkaan liiketoiminnankannalta tarkoituksenmukaisin vakuutusratkaisu. Oleellista on myös selvittää suojeluehtojen merkitys vakuutuskorvauksiin ja vahinkojen merkitys liiketoiminnallesi.

Vahinkopalvelut

Vahingon sattuessa ota heti yhteyttä vakuutusmeklariisi. Käydään yhdessä vahingot läpi ja hoidetaan asiat eteenpäin. Autan taloudellisten vahinkojen pienentämisessä ja korvausneuvotteluissa, jotta saat varmasti sen, mitä vakuutuksesi kuuluukin korvata.

Vakuutusmeklarin palkkiot

Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt. Vakuutusyhtiöiden tarjoamat vakuutusratkaisut ovat lähtökohtaisesti vakuutusmyyntiä. Asiakkaalle edullisin ei useinkaan ole vakuutusten myyjän kannalta paras ratkaisu. Vakuutusmeklari voi ottaa palkkion vain asiakkaaltaan. Siksi veloituksemme perustuu hankittujen säästöjen tasapuoliseen jakamiseen, ellei tapauskohtaisesti toisin sovita. Palkkion perustuessa saavutettuun säästöön, voi asiakkaani tuntipalkka nousta huimaksi! Ota siis yhteyttä ja pyydä minut apuun!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Tarkista yrityksen toimilupakelpoisuus! www.finanssivalvonta.fi
suomen vahvimmat
Scroll to top